Het laagseizoen

Animaties

Dit jaar kunt u al vanaf april tot half september profiteren van onze animaties.

Ons team zal een paar keer per week, en in juli/augustus iedere dag aanwezig zijn om u te vermaken.


SPA

Voor het jaar 2012 presenteren wij ons splinternieuw Wellnesscentrum!

350m² met masserende hydrojets, sauna, hammam, scrubtafel, beautyruimte, massages, en nog vele andere verrassingen… Dit alles in een vredige en moderne sfeer die aan al uw verwachtingen zal voldoen! Toegang betalend.


Aquapark

U kunt vanaf de opening van de camping genieten van het grootste thema aquapark onder de Franse campings: ongeveer 1400m2 met water verwarmd op ongeveer 25°C.

Met 7 baden, waaronder: 1 overdekt en verwarmd op ongeveer 28°C, een ludiek verwarmd pierenbad, een golfslagbad, 2 spa’s waarvan één verwarmd, en 3 glijbanen.


Faciliteiten en Activiteiten

Talle faciliteiten en activiteiten zijn het hele seizoen door beschikbaar: Televisieverhuur in al onze accommodaties, WiFi, kluis- en koelboxverhuur, wasserette, campingwinkel, bar, restaurant, pizzeria, snackbar, ijsverkoop, souvenirwinkels, fietsverhuur, paardrijcentrum, openlucht fitnessruimte, sport-en speelterreinen voor kinderen.


Aanbiedingen

De luxe en comfort van een 5 sterren camping voor een zachte prijs: Profiteer van onze speciale aanbiedingen in april, mei, juni en september!

Promoties

 
Goede tips