Udlejning : Premium 3   2 sdb. 6/8  

Premium, 3 værelser, 2 badevaerelse, 6/8 personer + 1 bil, ± 39m²

Vores +:

- TV & WIFI TILBYDES kun for en enhed
- Turist skat inkluderet


Vil du byde på en god komfortferie? Premium 3 soveværelse 2 bad er den bedste campingplads til leje. Designet til at rumme 6/8 personer, er denne leje på 39m2 rummelig! Du vil have en forældre suite med dobbeltseng (160x200cm) udstyret med et lille tv, badeværelse og toilet. De to andre værelser er udstyret med 2 enkeltsenge (80x190cm) for den ene og to køjesenge (80x190cm) til den anden. Et andet badeværelse og et andet toilet giver endnu mere komfort til denne leje. Oplev også en smuk stue, moderne og praktisk med et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og aircondition og en sovesofa (140x190cm).

Udenfor vil du nyde charmen på campingpladsen, beliggende i hjertet af naturen på en overdækket terrasse med bord og træbænke. Du vil også have glæden ved at nyde 2 solbad. Husdyr er tilladt efter anmodning og afhængig af tilgængelighed. Et sted til din bil (undtagen camper) er inkluderet i prisen på din tonehøjde.

Denne række af Mobil-Home består af to typer boliger (se planer) på 39 m2. Disse boliger har de samme fordele og det samme stående. Hvis du ønsker at vælge en bestemt type bolig, vælg venligst "Garanteret sted" ved booking (40 € gebyr). Dyr er ikke tilladt.

_1


All rates depend on the economic index, on the evolution of the disponibility, and on the investment of the group. Therefore, they might increase or decrease depending the evolution of those settings (VAT 10%) Photos and plans are not contractual.
Inventar
 
Tilbud
 

ENCORE PLUS D'INFOS

Campingplads & Udlejning ferie