Huur : Bungalow Eco 2   4/5  

Bungalow Eco, 2 kamers zonder water, 4/5 personen + 1 auto, ± 21m²

Onze +:

- TV en WIFI alleen aangeboden voor een apparaat
- Toeristenbelasting

Deze Bungalow zal u verleiden met zijn originaliteit en prijs, de goedkoopste van ons assortiment! Bestaat uit 2 slaapkamers voor 4/5 personen en is ongeveer 21m² groot. Deze huuraccommodatie heeft geen water en geen sanitaire voorzieningen, u heeft toegang tot de collectieve sanitaire voorzieningen van de camping.

U heeft een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140x190cm) + 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden waarvan 2 stapelbedden en 1 onderschuifbed (70x190cm). In het canvasgedeelte vindt u een volledig uitgeruste kitchenette, een tafel en houten banken. Het terras is volledig overdekt en kan volledig afgesloten worden met het doek. U zult de vreugde hebben om te genieten van 2 zonnebaden sessies. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Een plaats voor uw auto (met uitzondering van een camper) is inbegrepen in de prijs van uw standplaats.Alle prijzen zijn gevestigd op basis van economische index, ze afhangen van de evolutie van de beschikbaarheid en de investering van de groep : daarvoor kunnen ze herzien worden volgende de evolutie van deze parameters (btw 10%) Fotos en plannen zijn niet contractuele.
inventaris
 
Goede tips