Huur : Premium 3   2 sdb. 6/8  

Premium 3 kamers, 2 badplaats, 6/8 personen + 1 auto, ± 39m² + 15m²

Onze +:

- TV en WIFI alleen aangeboden voor een apparaat
- Toeristenbelasting

Wilt u een comfortabele vakantie aanbieden? De Premium 3 slaapkamers 2 badkamers is de beste manier om een camping te huren.

Ontworpen voor 6/8 personen, is deze 39m2 grote huuraccommodatie ruim! U beschikt over een master suite met een tweepersoonsbed (160x200cm), voorzien van een kleine televisie, eigen badkamer en WC. De andere twee slaapkamers zijn uitgerust met 2 eenpersoonsbedden (80x190cm) voor één slaapkamer en 2 stapelbedden (80x190cm) voor de andere slaapkamer. Een tweede badkamer en een tweede toilet zorgen voor nog meer comfort in deze huuraccommodatie. Ontdek ook een prachtige, moderne en praktische woonkamer met een volledig uitgeruste kitchenette met vaatwasser en airconditioning en een slaapbank (140x190cm).

Buiten kunt u genieten van de charme van de camping, gelegen in het hart van de natuur, op een hoog overdekt terras met houten tafel en banken. U zult ook het genoegen hebben om te genieten van 2 zonnebaden sessies.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Een plaats voor uw auto (met uitzondering van een camper) is inbegrepen in de prijs van uw standplaats.

Dit assortiment stacaravans omvat twee soorten accommodaties, variërend van 36m2 tot 38m2. Deze accommodaties hebben dezelfde diensten en dezelfde standaard. Als u een bepaald type accommodatie wilt kiezen, selecteer dan de optie "Gegarandeerde locatie" bij uw reservering (40€ kosten). Wij zijn beschikbaar op +33(0)558-482-200 om u te begeleiden in uw keuze.

_


Alle prijzen zijn gevestigd op basis van economische index, ze afhangen van de evolutie van de beschikbaarheid en de investering van de groep : daarvoor kunnen ze herzien worden volgende de evolutie van deze parameters (btw 10%) Fotos en plannen zijn niet contractuele.
inventaris
 
Goede tips