Huur : Premium 2   2 sdb. 4/6  

Premium, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 4/6 personen, 1 auto, 36m² + overdekt terras ca 18m².

Onze +:

- WIFI & TV UITGEBRUIKERD slechts één apparaat
- Inbegrepen stadsbelasting

Bent u op zoek naar een huuraccommodatie die comfort en een nette uitstraling combineert? Deze Premium stacaravan van minimaal 36m² zal u verleiden met zijn originele ontwerp. Deze accommodatie is geschikt voor 4/6 personen en heeft 2 verschillende kamerconfiguraties:

- een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x190cm) en televisie + een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (70x190cm)
- een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x190cm) en televisie + een slaapkamer met 2 stapelbedden en 1 onderschuifbed (70x190cm)

De slaapbank (130x190cm) in de woonkamer is geschikt voor 2 extra gasten. Naast de hoogwaardige inrichting van de woonkamer (airconditioning, vaatwasser... ), ligt de luxe van deze stacaravans in de 2 badkamers! U profiteert ook van het comfort van 2 onafhankelijke toiletten. Het schaduwrijke terras van minimaal 18 m², uitgerust met een tafel en houten banken, biedt u de mogelijkheid om te genieten van uw maaltijden, van het ontbijt tot het diner, onder het dennenbos in het hart van de natuur van de Landes. U zult de vreugde hebben om te genieten van 2 zonnebaden sessies. Huisdieren zijn niet toegestaan. Een plaats voor uw auto (met uitzondering van een camper) is inbegrepen in de prijs van uw standplaats. Ontdek de warme Landes in het hart van een uitzonderlijke camping!

Dit aanbod van stacaravans omvat twee soorten accommodatie, variërend van 36m2 tot 38m2. Deze accommodaties hebben dezelfde diensten en dezelfde standaard. Als u een bepaald type accommodatie wilt kiezen, selecteer dan de optie "Gegarandeerde locatie" bij uw reservering (40€ kosten). Wij zijn beschikbaar op +33 (0) 558 482 200 om u te begeleiden in uw keuze.

_


Alle prijzen zijn gevestigd op basis van economische index, ze afhangen van de evolutie van de beschikbaarheid en de investering van de groep : daarvoor kunnen ze herzien worden volgende de evolutie van deze parameters (btw 10%) Fotos en plannen zijn niet contractuele.
inventaris
 
Goede tips