Huur : Stacaravan Resasol PMR 2   4/6  

Stacaravan Resasol PMR (Mindervaliden), 2 kamers, 4/6 personen + 1 auto, ± 34m²

Onze +:

- TV en WIFI alleen aangeboden voor een apparaat
- Toeristenbelasting

Deze moderne en zeer ruime accommodatie voor 4/6 personen van ongeveer 34m² is ontworpen voor personen met beperkte mobiliteit. Zoals je kunt zien op de kaart, is er niets willekeurig gedaan!

Deze huuraccommodatie heeft 2 mogelijke configuraties met betrekking tot de kamers:

- een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140x190cm) + een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (80x190cm) + een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (80x190cm)
- een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140x190cm) + een slaapkamer met 2 stapelbedden en 1 eenpersoonsbed (80x190cm)

In de woonkamer is er een slaapbank (130x190cm) voor 2 extra gasten. Geniet van een badkamer met toilet en ingerichte kitchenette.

Buiten, ontdek een 6x2,5m hoog terras met hekwerk en geïntegreerde hellingbaan! De vakantie zal uw enige zorg zijn! De houten tafel en buitenbanken zullen niet opvallen in de groene omgeving. U zult de vreugde hebben om te genieten van 2 zonnebaden sessies. Huisdieren zijn niet toegestaan Een plaats voor uw auto (met uitzondering van een camper) is inbegrepen in de prijs van uw standplaats.

_


Alle prijzen zijn gevestigd op basis van economische index, ze afhangen van de evolutie van de beschikbaarheid en de investering van de groep : daarvoor kunnen ze herzien worden volgende de evolutie van deze parameters (btw 10%) Fotos en plannen zijn niet contractuele.
inventaris
 
Goede tips